Politiekeurmerk Veilig Wonen

Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen schrikt u inbrekers op effectieve wijze af. Dit keurmerk laat namelijk zien dat de woning optimaal inbraakwerend is. Inbrekers zullen hun poging tot inbraak in veel gevallen staken, maar wanneer zij dat niet doen, is het nog een flinke klus om ongewenst binnen te komen. Bij woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op inbraak dan ook met wel 95% af. De meeste inbraken worden namelijk gepleegd door gelegenheidsdieven. Met een duidelijk keurmerk neemt u deze gelegenheid weg.

Eisen aan het keurmerk

U dient aan een aantal eisen op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en ramen, brandveiligheid, verlichting en zicht te voldoen als u in aanmerking wilt komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij vertellen u graag hoe u aan deze eisen kunt voldoen, en wij helpen u bovendien met de montage van uw hang- en sluitwerk. Enkele belangrijke voordelen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn:

  • De kans op een geslaagde inbraak neemt tot 95% af
  • U voelt zich veilig in uw eigen woning
  • U kunt korting krijgen op de premie van uw inboedelverzekering

Als gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in beveiliging uit Geleen, vertellen wij u graag over alle mogelijkheden van dit keurmerk. Neem daarom voor meer informatie gratis en vrijblijvend contact met ons op. Bel naar het hiernaast weergegeven telefoonnummer of ga naar de contactpagina en vul het formulier in.